Skip to content

Turvallisuus

HEADLAND JA ELÄMÄ ON TEHTY ELÄMISTÄ VARTEN!
NAUTITAAN SIITÄ YHDESSÄ!
TURVALLISESTI JA TOISIAMME KUNNIOITTAEN!

Turvallinen tapahtuma ja viihde-elämys ovat arvoja, joista emme koskaan tingi ja joista meidät tapahtumanjärjestäjinä ja viihdealan ammattilaisina myös alalla tunnetaan.

Meille on ensisijaisen tärkeää, että kaikki festivaalivieraamme kuin myös työntekijämme saavat nauttia festivaaliviikonlopusta turvallisesti.

Emme säästä turvallisuuteen liittyvissä asioissa koskaan vaan päinvastoin toimimme aina yli viranomaisten suositusten turvallisuuden takaamiseksi.

Festivaalissa työskentelee massiivinen joukko järjestyksenvalvojia, EA-taitoisia sekä ammattikoordinaattoreita, joiden tehtävänä on vain ja ainoastaan varmistaa tapahtuman turvallinen kulku sekä ennaltaehkäistä mahdolliset vaaratilanteet.

 

HEADLAND – FESTIVAALIN VIRALLINEN TURVALLISUUSTIEDOTE:

Headland tekee tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa ja festivaali toteutetaan viranomaisohjeiden mukaisesti.

Olemme päättäneet puolittaa yleisökapasiteetin turvallisuussyistä, joka tarkoittaa, että alueella on max. 5000 festivaalivierasta / pv. Yleisömäärän rajauksella varmistamme sen, että alueella on mahdollista löytää väljempää tilaa ja päästä turvallisesti nauttimaan festaritunnelmasta ja musiikista, niin kuin se on tarkoitettu, LIVENÄ. Ykkösprioriteettimme on huolehtia asiakkaiden, esiintyjien ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Vain siten tehdään ensiluokkainen festivaali.

Kehotamme kaikkia saapumaan ajoissa paikalle. Mikäli ruuhkia syntyy ajoittain esimerkiksi turvatarkastuksessa tai rannekkeenvaihtopisteellä, ota silti oma tilasi ja jonota väljästi oman porukan kesken. Paikalla on turvallisuusalan ammattilaisia, jotka auttavat tämän toteutumisessa. Huolehdimme siitä, että sisään pääsee myös turvaväliä pitämällä nopeasti.

Portit avataan perjantaina yli 1,0 h ennen päivän ensimmäistä esiintyjää, jotta sisääntulot ovat sujuvia. Kehotamme, vielä kerran, saapumaan paikalle riittävän ajoissa. Katso tapahtuman aikataulut netistä: www.headland.fi/info/aikataulut/

Turvallisuutta lisätään yllä sekä myöhemmin alla kerrottujen toimien lisäksi myös meidän jokaisen omien valintojen kautta, joten kehotamme kaikkia vastuulliseen käytökseen ja muun yleisön huomioimiseen sekä ennakkoon että tapahtumassa.

 

💜 NÄMÄ ASIAT ME TEEMME TURVALLISUUTESI ETEEN:

 • Tapahtumassa noudatetaan viranomaisten määräyksiä ja lakeja tarkasti. Sen lisäksi olemme rajoittaneet yleisömäärää huomattavasti.
 • Henkilökuntamme saapuu tapahtumaan vain terveenä. Tarvittaessa käymme koronatestissä ennen tapahtumaa. Kukaan ei työskentele sairaana.
 • Pistämme alueen ja paikat tip top kuntoon, jotta sinun on hyvä tulla paikalle. Alueen pintoja desinfioidaan koko ajan tehostetusti ja siivoustiimimme tekee töitä siistin tapahtuman eteen kellon ympäri!
 • Henkilökuntamme pesee ja desinfioi käsiä tehostetusti jatkuvasti koko tapahtuman ajan. Alueella on paljon käsihygieniapisteitä.
 • Muistutamme sinulle ennakkoon ja tapahtumassa somessa, nettisivuilla, screeneillä ja juonnoissa turvallisuusohjeistamme. Olethan vastuullinen ja noudatathan ohjeita. Näin kunnioitat parhaiten kanssajuhlijoita sekä tapahtumaa.
 • Henkilökunta pitää maskia asiakaspalvelutilanteissa ja pidämme myös turvaväliä henkilökunnan kesken aina kun se on mahdollista. Suosittelemme maskin käyttöä aina, kun turvavälejä ei voida pitää.
 • Mikäli haluat käyttää maskia tapahtumassa ja oma ei ole mukana, voit ostaa sellaisen Info-pisteeltämme.
 • Suhtaudumme terveyteen ja turvallisuuteen asian vaatimalla vakavuudella ja olemme varautuneet kysymyksiin aiheesta. Jos sinulla on kysymyksiä koronaan liittyen, voit tapahtuman aikana tulla keskustelemaan infoon asiasta. Infon työntekijät neuvovat mahdollisissa festivaaliolosuhteisiin ja koronaan liittyvissä kysymyksissä.
 • Henkilöstö on ladannut Koronavilkku-sovelluksen mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämisen helpottamiseksi. Sinäkin saat ladattua sovelluksen osoitteesta https://koronavilkku.fi
 • Teemme kaikkemme, jotta nauttisit Headlandista turvallisesti ja saisit koko kesän parhaan viikonlopun! Headland ja elämä on tehty elämistä varten.

 

💜 PYYDÄMME SINUA NOUDATTAMAAN SEURAAVIA OHJEITA:

 • Saavu tapahtumaan vain terveenä. Älä saavu, jos tunnet flunssan tai koronan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa tai karanteenissa. Viime kädessä turvallisuus on kiinni meistä jokaisen omista valinnoista, joten kehotamme kaikkia vastuulliseen käytökseen ja muun yleisön huomioimiseen, sekä ennakkoon että tapahtumassa. Kiitos!
 • Saavuthan paikalle hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua tai suosikkiesiintyjääsi, suosittelemme saapumaan paikalle rannekkeenvaihdon tai viimeistään porttien avaamisen aikaan välttääksesi mahdollisia ruuhkia. Mikäli ruuhkaa muodostuu ajoittain, muista silti ottaa oma tilasi ja pidä väliä muihin asiakkaisiin.
 • Pese tai desinfioi kätesi heti saapuessasi, ruokailun-, anniskelun ja WC-käynnin yhteydessä ja tapahtumasta poistuessasi. Järjestyksenvalvojat ja henkilökunta opastavat sinua tarvittaessa. Festarialueella on paljon käsihygieniapisteitä, hyödynnä näitä aina kun mahdollista.
 • Vältä turhaa lähikontaktia, turvallisen asiakaskokemuksen mahdollistamiseksi. Muista turvaväli myös tiskillä ja WC-tiloihin mennessäsi sekä muilla palvelupisteillä. Vältä ruuhkautuneita palvelupisteitä, valitse ruuhkaton palvelupiste aina, kun se on mahdollista. Meillä sekin on mahdollista.
 • Tapahtuma järjestetään rajoitetulla kapasiteetilla, ota yleisössä oma tilasi ja nauti keikasta turvaväleillä. Alueelta löytyy tilaa juhlia väljästi vaikka paikalla onkin tuhansia ihmisiä.
 • Suosittelemme kaikkia tapahtumassa asioivia käyttämään kasvomaskia, silloin kun lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista.
 • Suojaa suusi nenäliinalla tai hihalla yskiessäsi tai aivastaessasi.
 • Pyydämme välttämään käteisen käyttöä palvelu- ja myyntipisteillä ja käyttämään lähimaksua tai maksukorttia. Muistathan säilyttää turvavälin muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan myös asioidessasi palvelupisteillä. Myös tiskeillä on tarjolla käsidesiä.
 • Suosittelemme lataamaan Koronavilkku-sovelluksen mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämisen helpottamiseksi. Sovelluksen saat ladattua osoitteesta: https://koronavilkku.fi
 • Ota turvallisuus- ja hygienia kaiken juhlinnan lomassa vakavasti, ja noudata ohjeita, yhdessä teemme turvallisen tapahtuman. Muista ottaa muut huomioon tapahtuman aikana ja toimia vastuullisesti myös juhlimisen keskellä.

 

Lisätietoa turvallisuudesta ja muuta infoa nettisivuillamme www.headland.fi/

Mikäli sinua askarruttaa mikä tahansa asia, olethan meihin yhteydessä info@headland.fi.

 

Sisäänpääsyliput

2pv
30.-31.7.2021
79€
sis. toimituskulut

Osta lippu

Perjantai
30.7.2021
59€
sis. toimituskulut

Osta lippu

Lauantai
31.7.2021
69€
sis. toimituskulut

Osta lippu

VIP Lounge Club – liput

2pv
30.-31.7.2021
189€
sis. toimituskulut

Osta lippu

Perjantai
30.7.2021
99€
sis. toimituskulut

Osta lippu

Lauantai
31.7.2021
109€
sis. toimituskulut

Osta lippu

Roux goes Headland Dinner & Show

2pv
30.-31.7.2021
378€
+ alv 24 % / Hlö

Lisätietoja

Perjantai
30.7.2021
189€
+ alv 24 % / Hlö

Lisätietoja

Lauantai
31.7.2021
199€
+ alv 24 % / Hlö

Lisätietoja